طرز تهیه سالاد مرغ کاری مجلسی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ 3 جعبه، در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد مرغ کاری آموزش داده شده است.

طرز تهیه سالاد مرغ کاری مجلسی و خوشمزه

به گزارش ، سالاد مرغ کاری یکی از سالاد های سنتی است که به مرور با اضافه شدن چند مواد اولیه امروزی، شکل و طعمی تازه به خود گرفته است. این سالاد می تواند یک وعده غذای خوشمزه برای مهمانی، پیک نیک یا یک روز عادی در خانه باشد.

ترکیب گوشت مرغ و سبزیجات تازه، یک مجموعه کامل محسوب می گردد که می توانید با خیال راحت آن را آماده و سرو کنید.

سینه مرغ بدون پوست پخته شده سینه مرغ بدون پوست پخته شده

هویج خرد شده دو قاشق غذاخوری

ساقه کرفس خرد شده دو قاشق غذاخوری

گشنیز تازه و خرد شده یک چهارم فنجان

کشمش یک چهارم فنجان

سس مایونز یک دوم فنجان

ماست یونانی یک چهارم فنجان

آب لیمو نصف یک لیمو

پودر کاری دو قاشق غذاخوری

عسل یک دوم قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

در یک کاسه عظیم، تمامی مواد سالاد مرغ کاری را با یکدیگر مخلوط کنید.

برای تهیه سس مخصوص سالاد: در یک کاسه کوچک، سس مایونز، ماست یونانی، آب لیمو، پودر کاری و عسل را با هم ترکیب کنید و در نهایت نمک و فلفل سیاه را به آن ها اضافه کنید.

در این مرحله، سس را به سالاد اضافه و ترکیب کنید تا تمام مواد به آن آغشته شوند. سالاد مرغ محبوب آماده است تا آن را سرو کنید.

کاری ادویه ترکیبی و گرم است، قبل از مصرف مطمئن شوید که حساسیتی به آن ندارید.

می توانید در صورت علاقه، مقداری پنیر پارمسان روی سالاد رنده کنید.

استفاده از آجیل ها مانند بادام هندی، این سالاد را دلپذیرتر می نماید.

منبع: کتاب کاله

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه سالاد مرغ کاری مجلسی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد مرغ کاری مجلسی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید